Travlt i hverdagen? Få nogen til at klare rengøringen derhjemme

Er du en ambitiøs karriereperson, der vil bruge sin tid på at stige i rank hos din virksomhed, eller er du et familiemenneske, som ikke lader en dag gå forbi uden at være sammen med børnene? Hvor meget tid har du til overs for basale og nødvendige ting som rengøring, aftørring og pudsning af vinduer? Hvis du kan sige ”ikke så meget tid” til sidste spørgsmål, så bare rolig. Der er råd for det. Du kan nemlig bestille privatrengøring hos DA Service. Med deres erfaring og professionelle mandskab kan dit hjem se fantastisk ud, selvom du hele tiden er ude af døren. Når du kommer hjem, er alting rent, og du kan slappe af. 

DA Service tilbyder en to former for privatrengøring: basis og grundig. Hvis du vælger en basis rengøring, er du garanteret støvsugning og vask af alle gulve, støvsugning af paneler, aftørring af overflader, rengøring af badeværelse samt rengøring af køkken. Ved den grundige rengøring er vinduespudsning bl.a. inkluderet. Og som privatperson har du mulighed for selv at strukturere tidspunkt og rengøringsmidler. DA Service kan, ved forespørgsel, bruge svanemærkede produkter, og de vil arbejde ud fra de tidspunkter, der passer bedst til dig. 

Der er visse fordele ved at få jævnlig rengøring. Først er der selvfølgelig det mentale ved at komme hjem til et rent hjem; det giver lidt mere energi, at der er styr på dit hjem. Udover det giver jævnlig rengøring et meget bedre indeklima. En sidste uforudset fordel er ekstra tid. Du kan give dig et større overskud ved at udlicitere privatrengøringen og selv vælge, hvad du vil bruge din tid på – i stedet for hvad du er nødt til. 

DA Service har faste priser pr. kvadratmeter, så du kan kontakte dem og høre, hvad de tager for at gøre dit hjem rent. De arbejder med bl.a. privatrengøring i Århus og større byer omkring, så hvis du bor i Århus, Randers, Herning, Skanderborg eller Herning kan du få muligheden for kvalitetsrengøring i dit eget hjem. Du kan være sikker på, at dit hjem skinner, næste gang du træder ind ad fordøren.