Pergolamarkiser til overdækning og afskærmning

Pergolamarkiser er den ideelle løsning til dig, som ønsker at overdække et større areal som f.eks. en terrasse eller et andet udvendigt areal. Hvis du ønsker en stabil løsning, der er i stand til at blive stående uanset vejrforhold, er pergolamarkiser et oplagt valg, der er en holdbar løsning langsigtet. Pergolamarkisen har faste arme og stolper, hvilket netop sikrer, at den bliver stående selv i kraftig blæsevejr.

Forskellige modeller af pergolamarkiser

Af det nedenstående fremgår nogle af de forskellige modeller af pergolamarkiser, der findes:

Pergolino-markisen har en maksimal bredde på 700 cm, og hvis det ikke er tilstrækkeligt for dig, har du mulighed for at sammenbygge flere systemer. Denne markise er testet ved vindklasse 3 og godkendt, hvilket vil sige, at den kan modstå en vindmodstand på op til 13,8 m/sek.

Rivera-markisen skaber en dejlig skyggeplads til de varme sommerdage. Selv de dage, hvor vejret er gråt og regnfuldt, ønsker du at være i besiddelse af Rivera-markisen, da den har en vandresistent dug, der sikrer, at vandet løber ned i det integrerede afløbssystem i fronten.

Pergolino P3600-markisen har også en maksimal bredde på 700 cm, men kan også bygges sammen med flere systemer, hvortil man kan benytte de samme stolper. Denne markise er også testet ved vindklasse 3 og er blevet godkendt, hvorfor den kan modstå vindhastigheder på op til 13,8 m/sek.

Derudover har markisen en automatisk stoblock funktion, der tidligere var manuel, hvor dugen bliver opspændt i yderpositionen. Det er også muligt at få denne model med integreret LED-lys.