Hvad er zoneterapi?

Behandlingsformen zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsmetode mod fysiske/psykiske smerter. Her tager zoneterapeuten udgangspunkt i dine ’refleks-punkter’, som kan findes via trykpunkter på foden. De forskellige zoner på foden korresponderer med bestemte områder og organer på kroppen, som dermed kan masseres, hvilket kan hjælpe mod smerter, stress, astma, fordøjelsesproblemer og meget andet. Zoneterapi er altså ideelt for enhver, der har brug for en lille pause og slappe af for hverdagens stress eller fysiske udmattelser, sådan at du kan føle dig friskere!

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Ja. Vi har sikkert alle prøvet at vågne op og mærke i kroppen, at den bare ikke har lyst til at bevæge sig. Det kan være ømme muskler eller led efter træning, fysisk udmattende arbejde, en lang dag på kontoret – og alt muligt andet. Nogle gange er det ikke musklerne eller ledende, der driller, men det kan sagtens også være stress og hovedpine eller lignende, der gør hverdagen hårdere. Og her har du brug for at tage en lille pause og forkæle dig selv lidt – sådan at krop og sind føles friskere – og det er netop det, zoneterapi kan hjælpe med!  Trykmassagen er nemlig en effektiv, afslappende metode, der lindrer ubehag og smerter, eftersom massagen sætter gang i cirkulationen af energi i kroppen og skaber et lækkert flow, som kan virke selvhelbredende.

Bedste udbytte af behandlingen

Zoneterapien er selvfølgelig ikke kun forbeholdt personer med smerter eller stress – alle kan have godt af at slappe af, og få skabt et godt flow i kroppen! Behandlingsforløbet varier afhængigt af dine behov, men nogle 2-3 behandlinger skal du nok regne med, for at få det bedste udbytte. Sådan sikrer du nemlig, at zoneterapien opnår en virkning på kroppen, og at du virkelig kan mærke forskellen!